Petje op, sneakers aan, een beetje lachen en hard werken.

Over Marc

Als digitaal ontwerper word ik gedreven door passie en geleid door principes. Ik speel binnen de kaders en kleur soms ook genadeloos buiten de lijntjes: alles om het juiste resultaat te behalen. Ik werk harder, geniet meer en ga verder als ik werk aan projecten met visie.

Vanuit mijn thuisbasis in Apeldoorn — iemand moet er vandaan komen — werk ik aan opdrachten die waardevol zijn en impact hebben. Naast ontwerpen heb ik ook oog voor mijn vriendin Nadia, mijn kast vol sneakers of wat m’n vrienden aan het doen zijn. Sinds 2010 maak ik de strakste ontwerpen en realiseer ik belevingen. Wanneer jij klaar bent voor de volgende stap, hoor ik ’t graag. Want ik sta te popelen!

63
projecten
voor klanten
09
jaar
ervaring
32
landen
bezocht