Een gebruiksvriendelijk ontwerp is de basis

Het is belangrijk dat een ontwerp er niet alleen schitterend uitziet, het moet ook werken zoals de gebruiker verwacht dat het werkt. De eindgebruiker staat centraal.

Het gaat er immers om dat het einddoel van een pagina of website wordt bereikt. Dat kan het aanschaffen van een product zijn, het invullen van een formulier of het downloaden van een item.

Gevolgd door een knap staaltje techniek

Elke website wordt gebouwd binnen WordPress, een Content Management Systeem dat draait op ongeveer 20% van alle websites. Het is een zeer flexibel platform en er is op het internet veel support beschikbaar.

Daarnaast maak ik gebruik van de nieuwste technieken zoals HTML5 een CSS3. Op deze manier kan kwaliteit worden gegarandeerd.

Geoptimaliseerd voor elk apparaat

We leven in een tijdperk waar websites niet alleen meer op een traditionele computer worden bekeken. Ongeveer 60% van de Nederlandse internetters maakt gebruik van een smartphone of tablet tijdens het surfen.

Elke website wordt geoptimaliseerd voor zowel desktop schermen, tablets als smartphones om een optimale gebruikerservaring te creƫren.